Laat je door de juiste site informeren

In dit informatietijdperk kan een ieder bij wijze van spreken al binnen een paar tellen aan de benodigde informatie komen. De verschillende zoekmachines komen gelijk met een lijst aan websites waar je terecht kunt, maar ligt daar juist het gevaar: hoe weet je nu het kaf van het koren te scheiden? Niet alle informatie is namelijk waarheidsgetrouw weergegeven en komt men vaak (te laat) tot de ontdekking dat het helemaal anders moet. Gelukkig heel wat ongerief voorkomen worden door te letten op een aantal kenmerken.

Heeft zo een site wel toegang tot de RDW database?

De RDW houdt alle informatie bij van nagenoeg alles wat er gebeurt op autogebied: van de status van de APK tot aan alle uitgevoerde reparaties. Dat alles is ook voor inzage ter beschikking voor een ieder en loopt dat via bedrijven die allemaal bekent zijn bij de RDW. die stelt strenge eisen waar zo een bedrijf aan moet voldoen en zal dat wel te merken zijn aan de dienstverlening naar de klant toe. Die kan rekenen op betrouwbare informatie uit de eerste hand en kunnen ook professionele adviezen worden gegeven.

Meer informatie op KC.nu krijg je gelijk en kan er niet alleen een kentekencheck uitgevoerd worden, maar lees je er alles over op het gebied van auto’s inclusief tips voor het onderhoudt. handig om alle informatie op één site te vinden en worden er regelmatig nieuwe artikelen erbij gevoegd.