Auto’s uit Amerika in Nederland

Je ziet het steeds vaker, auto’s uit het buitenland die worden geïmporteerd en hier worden verkocht. Auto’s worden geïmporteerd uit alle landen. Ook komen er auto’s vanuit Amerika. Nou blijkt dat sommige van die auto’s zulke ernstige gebreken hebben dat ze in Amerika zijn afgekeurd. Het is belangrijk om in veilige gekeurde auto’s te rijden, is dit niet het geval kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen.

Zijn jou remklauwen toe aan vervanging?
De remklauw is een belangrijk onderdeel van het remsysteem op een auto. Het remsysteem zal beperkt functioneren wanneer het aan vervanging toe is.  U zult merken dat het verbruik van de remvloeistof wellicht zal toenemen. De remmen van uw auto kunnen zich met een piepend geluid laten horen. De remklauw is een hoogwaardige en geavanceerde onderdeel en dient dan ook zorgvuldig te worden uitgevoerd. Bij ServiceRight Auto’s kunt u de remklauwen vakkundig laten controleren en vervangen. Onze experts zijn in staat om vrijwel elk merk te onderhouden.

Zoek de geschikte garage voor uw onderhoud en reparaties
De garage in Almere is de garage waar de meeste reparaties worden uitgevoerd door ServiceRight in Almere. Garage Almere van ServiceRight doen onderhoud en reparaties aan vrijwel alle automerken. Naast regulier onderhoud kunnen we ook helpen met laswerkzaamheden, motor in- of uitbouwen, motorblok vervangen, revisie etc.